Ekran dotykowy toyota yaris

cdn optima downloadComarch ERP Optima - nowe demo / upgrade - POLKAS & COMARCH

GASTRO POS jest programem, który kupi na krótką i intuicyjną sprzedaż, stworzoną w mało ruchach poprzez ekran dotykowy. Jak bardzo znany sposób na zbytu gastronomicznym cieszy się dużym znaczeniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa działa w działalności kelnerom i tym jednym ułatwia szkolenie nowych ludzi.

Dzięki bardzo prostej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje pięknych i długotrwałych szkoleń, oraz niezwykle prymitywna metoda użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, związana z wielką gamą funkcji, bardzo dobrze sprawdzi się w nie chociaż w średnim, pojedynczym lokalu, a zarówno w budów gastronomicznej.

Indywidualne dobranie funkcji Dzięki bardzo dużo funkcjom i modułom GASTRO POS jest dużo elastycznym systemem, jaki uzyskamy na zbytu. W zależności od profilu lokalu, czy istnieje zatem bar, pub, a nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, które będą najpoważniejsze dla Twoich potrzeb.

Bezpieczeństwo Logowanie się naszych ludzi do programu przez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca czy za pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring także jego czasu pracy jak i efektu jaki generuje. W zależności od stanowiska, można również ustalić widok opcji tak, żebym był on dopasowany do uprawnień danej jednostki, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż oraz wystawianie faktur, pracodawca ma kontakt do każdych możliwości. GASTRO POS pozwala zminimalizować straty lokalu i zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia również obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć; dopasowanie ekranu do innych potrzeb; kontrola rachunków oraz zamówień; przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania; obrazowa prezentacja sali; rozliczenia kelnera w wszelkim elemencie; zapisywanie czasu pracy; brak trudności w modyfikowaniu potraw; zgodność z kuchnią; sprawdzanie zamówień i rachunków; elastyczne kształtowanie cen; kontrola ustalanych rabatów; zgoda z planami hotelowymi i narzędziami do zadań specjalnych.