Program do zarzadzania bhp

System POS to pomysł gastronomiczny do prowadzenia wszelkiego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe zaś tym całe.

Dla przeciętnych oraz szerszych lokali
POS bardzo świetnie kontroluje się w obsłudze zarówno małych lokali, jak również zdrowych sieci gastronomicznych. To pewne narzędzie, przystosowane do książce na jakiejkolwiek liczbie stanowisk POS. Program w nieskomplikowany sposób usprawni wydawanie na poszczególnych szczeblach menedżerskich, zapewniając pełną władzę nad każdym odcinkiem działalności w domu. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność zatrudnionych w kuchni również na sali, co przyśpieszy etap realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi i planowanie smacznego menu.

Zgodność z różnymi urządzeniami
Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma udogodnieniami oraz sposobami, które usprawnią działanie każdego domu. Funkcjonowanie na specjalnym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych bądź same bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, działają na krótszą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji.
Dobry i lekki sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników działając na stok kosztów wdrożenia systemu.

Mienie z modułu zapewnia:
Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie tekstów do zamówień, zgoda z kasami lub drukarkami finansowymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie informacji o wartościach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i liczenie potraw specjalnych, itp.
Przejrzystość: wgląd do rachunków, sprawy i saldo każdego stolika, grupowanie produktów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy obraz na salę, spis dodatków do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, wiedze o zbyt długim czasie obsługi stolika, itp.
Szybkość: zbieranie i modyfikacja zamówień, drukowanie bonów w polu przygotowania dań, szybka zmiana zamówień, pasek produktów szybkiego wyboru, itp.
Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa innych form płatności.